Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 750 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, cappello del prete o copertina (4 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle bianche in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di vino rosso
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 foglie di salvia fresca
- 4 cuori di carciofo freschi in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1432 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 267.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3u. 10min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50 Min
Manzo alla birra
3 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Spezzatino di vitello al miele
3h 5 min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2 Std.
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 Std. 30 Min
Arista all'arancia
8 godz. 35 min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 Min