Compatibele versies
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paté di carciofini
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cuore di carciofo sott'olio, sgocciolati
- ½ cucchiaino di aceto bianco
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
Crema di ricotta
- 60 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 3 filetti di erba cipollina fresca sminuzzata
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Terminare la preparazione
- 3 fette di pane bianco in cassetta
- 40 g di bresaola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3343 kJ / 799 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 58.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmellata di mandarini
1 Std. 20 Min
Crema di melanzane e peperoncini
35min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 godz. 30 min
Zabaione al peperone rosso
20 Min
Paté di olive
10 Min
Canapè con patè di asparagi
5h 30 min
Pomodori secchi sott'olio
721 Std.
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Liquore caffè mou
55 Min
Liquore al torrone
50 Min
Panettone salato di Natale (TM6)
8 Std.
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min