![Gratin di baccalà e besciamella Gratin di baccalà e besciamella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E546B803-FDC6-4516-B97F-F683DC0FB8AB/Derivates/F08CA4FA-DF99-475A-B934-7DBD0815D99B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle dorate, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 70 g di passata di pomodoro
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 godz. 35 min
Seppie in zimino
40 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9 godz. 20 min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Zuppa di bietole e ginger
40 Min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 Min
Pan co' Santi
7hod.
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min