Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle dorate, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 70 g di passata di pomodoro
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà gratinato
50min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Alici ripiene
50min
Pasticcio di baccalà
1h 30min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Torta di pane salata
55min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Buridda alla ligure
55min