Compatibele versies
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicche di patate
- 140 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 700 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 220 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di sale
Crema di carciofi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cuori di carciofo, puliti e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 150 - 170 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di bottarga a fettine
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 13744.4 kJ / 3285 kcal
- Eiwitten
- 121 g
- Koolhydraten
- 349.4 g
- Vetten
- 561.1 g
- Verzadigd vet
- 69.9 g
- Vezels
- 329 g
- Natrium
- 6468 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Penne con crema di limone e carciofi
30min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Pancotto fave e zucca
6 Std. 30 Min
Limoni di frolla ripieni
1h 30min
Cannelloni di fave
50min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1h
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35min
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1h 30min