Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Crema di carciofi
-
2
rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
of 1 pizzico di maggiorana secca - 200 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 150 g di fesa di tacchino arrosto a fette
- aceto balsamico a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Polpette di alici
55min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 godz. 30 min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45min
Dado di pesce
1hod. 40min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10 min
Burro ai funghi porcini
4h
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Maionese vegana
15min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5 godz.
Zucchine ripiene alla marinara
1hod. 25min