Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di farina tipo 0
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 250 g di latte
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
- 80 g di provola a cubetti (1 cm circa)
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g)
- 2 uova sode, sbucciate e in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1782 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50 min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 godz. 40 min
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Crostello
4h
Miscela di farina al cacao e frutta secca
10 Min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3h
Colomba salata
3h 10min
Colomba salata mortadella e pistacchi
1h
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1h
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Ciambella di zucca
1h 20 min