Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 400 g di farina di grano duro
- 6 g di lievito di birra fresco
- 1490 g di acqua
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6966 kJ / 1665 kcal
- Eiwitten
- 53.9 g
- Koolhydraten
- 330.8 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Focaccia di semola
6h 40min
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane alla ricotta
3h
Pane bianco
3h
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Focaccine con pomodorini
3h 40 min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Filone di sola semola
2h 50min
Filoncini alla cipolla
3h 50min