Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di calamari freschi (4 pezzi circa da 130 g l'uno)
- 20 g di Parmigiano reggiano
-
30
g pane raffermo
of 30 g di pangrattato - 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 100 g di carciofi, puliti a fette
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- ½ limone, la scorza grattugiata e il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Bicchierini di polpo e pomodorini
1h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.