Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
5
g di radice fresca di zenzero, pelata
of ½ cucchiaino di zenzero in polvere - 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di latte intero freddo
- 100 g di acqua minerale frizzante fredda
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (3 cm)
- salsa di soia, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4736.3 kJ / 1132 kcal
- Eiwitten
- 132.1 g
- Koolhydraten
- 113.1 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 103 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2sa 30 dk
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 godz. 30 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1h 20min
Fagottini al profumo di mare
1 godz. 40 min
Pizza vegetariana arcobaleno
2 godz.
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 godz. 30 min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1 godz. 50 min
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 godz. 30 min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1 godz. 30 min