Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
5
g di radice fresca di zenzero, pelata
of ½ cucchiaino di zenzero in polvere - 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di latte intero freddo
- 100 g di acqua minerale frizzante fredda
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (3 cm)
- salsa di soia, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4736.3 kJ / 1132 kcal
- Eiwitten
- 132.1 g
- Koolhydraten
- 113.1 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 103 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Torta pasqualina (senza glutine)
2 Std.
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1sa 40 dk
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Crostata ai frutti di bosco
2sa 30 dk
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1sa
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45 Min
Tiramisù alle fragole e cioccolato bianco
1sa 40 dk
Friggitelli ripieni in pastella
45 Min