Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 500 g di seppie fresche, medie (5-6 cm circa)
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 50 g di pecorino sardo a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa al pomodoro
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
- 2 foglie di basilico fresche, lavate
Polenta bianca
- 200 g di farina di mais bianca bramata
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2810.8 kJ / 671.8 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 66.9 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 877.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Insalata di polpo mediterranea
4 godz.
Spezzatino alla salentina
3 godz. 20 min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1 Std. 40 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Cime di rapa stufate
55min