Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca verde
- 100 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 250 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 uovo
- 20 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 250 g di mozzarella a pezzi
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Terminare la preparazione
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4260 kJ / 1018.3 kcal
- Eiwitten
- 54.8 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 65.3 g
- Verzadigd vet
- 34.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1185 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Minestra imperiale tricolore
1 godz. 30 min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 dk
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Bortellina
30 dk
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Stinco di maiale con patate
2 godz.
Casoncelli alla bergamasca
2sa 30 dk
Canederli agli spinaci
2sa 30 dk