Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di Gruviera, a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 15 g di lievito in polvere
- 4 uova
- 250 g di latte
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
-
150
g di salame, a cubetti (0,5 cm)
of 150 g di salame chorizo, a cubetti (0,5 cm) - 150 g zucchina, a cubetti (0,5 cm)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 60 g di mascarpone
- 20 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 50 g di mozzarelle ciliegine
- 50 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 50 g di olive denocciolate, a rondelle
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a rondelle
- 50 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati, in quarti
- 20 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di carote, a forma di stella
- Voeding
- per 20 porzioni
- Calorieën
- 20297 kJ / 4851.1 kcal
- Eiwitten
- 171.3 g
- Koolhydraten
- 287.4 g
- Vetten
- 336.6 g
- Verzadigd vet
- 130.4 g
- Vezels
- 19.2 g
- Natrium
- 9568.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotolo ai piselli
50 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Tiramisù ai pistacchi
5 Std. 30 Min
Cheesecake al Prosecco
5h
Crostata salata multicolore
1 Std.
Bicchierini mimosa salati
2h
Cous cous con Feta e melanzane
30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50 min
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min