![Casoncelli alla zucca (vegan) Casoncelli alla zucca (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/997607e3f43dd945c9c56b1e0ff1001b/Derivates/941679e8907963f23aa85b98accbfba2e9cb1de8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 150 g di farina tipo 0
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 120 g di acqua
Ripieno
- 75 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
- 100 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro di soia
- 5 - 6 foglie di salvia fresca
- formaggio vegano tritato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 327.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pop corn di patate
1h 30min
Banane in crema di tapioca e cocco
1 Std.
Biscotti papà
1h 30min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40 Min
Ratatouille galette (TM6)
1h 30min
Biscotti integrali di frutta secca
2h
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Pane alle noci al Varoma
3h 30 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Michetta (TM6)
6h 30min
Biscotti noci e datteri
1 Std.
Spaghetti broccoli e noci
40 Min