Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 150 g di farina tipo 0
- 120 g di acqua
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
Ripieno
- 75 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
- 100 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
- 20 g di burro di soia
- 5 - 6 foglie di salvia fresca
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- formaggio vegano tritato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 327.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza carbonara
15h
Lasagna autunnale
2h
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35 Min
Baguette con ciccioli
5h
Pinsa radicchio speck e noci
28 godz.
Plumcake salato pancetta e datteri
1óra
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1óra
Focaccia cipolle e zucca
2h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Impasto per pane veloce
45 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3u. 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min