Anelli salati al Parmigiano Reggiano
TM6 TM5 TM31

Anelli salati al Parmigiano Reggiano

4.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di burro morbido
  • 20 g di panna acida (10% di grassi)
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 100 g di farina
  • 15 g di semi di sesamo, tostati

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
447 kJ / 106.8 kcal
Eiwitten
3.7 g
Koolhydraten
7.1 g
Vetten
7.1 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
0.4 g
Natrium
271.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten