Compatibele versies
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 93.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Pesto mandorle e basilico
10min
Tofu di lenticchie rosse
8h 30min
Biscotti integrali di frutta secca
2 Std.
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Rotolini di farro
30 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Schiacciatina zucca e carote
45 dk
Pagnotta rustica
3h
Impasto base per pane
1h
Impasto per pizza integrale
2 Std.