Compatibele versies
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 93.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sacher Torte (senza glutine)
3sa
Gnocchi di patate (senza uova)
1hod. 40min
Crespelle agli asparagi
1sa 30 dk
Pane croccante di grano saraceno e semi
1sa 30 dk
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 min
Pane agli spinaci
3sa
Mesciua spezzina
1h
Beccute
1h
Polpette di grano saraceno e verdure
2sa
Dado vegetale con ritagli di verdura
40 min
Crescia alla maceratese
3sa
Besciamella (vegan) (senza glutine)
10min