Compatibele versies
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 93.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Farina di riso (senza glutine)
10 Min
Necci
1u.
Patate pelate (TM6)
5min
Crocchette di pollo e patate
50min
Pane di patate e noci
21u.
Sciroppo alla vaniglia
30min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30min
Pavlova (vegan)
2h 45 min
Cracker ai semi senza glutine
1u.
Focaccia semplice senza glutine
27 godz. 30 min
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min