Compatibele versies
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 93.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta ai semi senza glutine
2 Std.
Tagliatelle tricolore
1sa
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9h
Crema di mandorle
15 min
Pesto mandorle e basilico
10 dk
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1sa
Uova di cioccolato croccanti
2hod. 10min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1sa
Muffin di patate dolci con noci
1sa
Brutti ma buoni
2 Std.
Muffin con ritagli di mela
1sa
Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)
1h 10min