Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 80 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di brandy
- 200 - 250 g di robiola
Terminare la preparazione
- 50 - 60 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca
- pistacchi tritati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3370 kJ / 805.5 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 43.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1415.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4 godz. 30 min
Cuori di speck e noci al forno
1h 30min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1h 30min
Mini savarin con crema di rucola e pomodorini confit
2h
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2u. 20min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min