Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 8 g di sale
- 1650 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 2 pizzichi di zucchero
- 600 g di farina di forza + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale grosso
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 784 kJ / 187.4 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 275.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Ceci al pomodoro
40min
Impasto base per pane
1h
Treccine allo yogurt
6h 30min
Panini con gocce di cioccolato senza glutine
3h
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Panini semidolci
1h 30min
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min