Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio di cocco q.b.
- 50 g di farro
- 100 g di semi di lino
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 5 uova medie (60 g)
-
250
g di ricotta fresca, ben sgocciolata
of 250 g di Quark - 50 g di semi di girasole
- 18 g di cremor tartaro
- 5 - 8 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di semi di papavero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 580 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25sa
Pane ai semi di girasole
22h
Anelli cioccolato e mandorle
40 min
Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt
1 godz.
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
1 godz.
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1 godz.
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1 godz. 10 min
Zuppa di cavolini e pollo al curry con panini
45 min
Avocado ripieno e insalata di pomodori
30 min
Paninetti soffici allo yogurt
1 godz. 50 min
Pane morbido di farro
19h