Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di polpo fresco, solo i tentacoli (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di paprica
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio schiacciato
- 2 pizzichi di sale
- 2 foglie di alloro secche
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g succo di limone
- 120 g di carote, in bastoncini (0.5 x 5 cm)
- 100 g di cipolla rossa, a fette sottili (0.5 cm)
- 80 g di peperone verde, in bastoncini (0.5 x 5 cm)
- 80 g di peperone rosso, in bastoncini (0.5 x 5 cm)
- 15 g di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1177 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 594 mg
Alternatieve recepten
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1sa 15 dk
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1sa 20 dk
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1sa 20 dk
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3sa 20 dk