Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filetto di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 filetto di maiale da 600 g (a metà)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa al vino
- 1 scalogno a metà
- 30 g di burro
- 200 g di vino passito
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di pepe verde in grani
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3174 kJ / 758.5 kcal
- Eiwitten
- 59.1 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 54.5 g
- Verzadigd vet
- 18.6 g
- Vezels
- 18.6 g
- Natrium
- 1422.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2 godz. 20 min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30min