Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di salsa di soia
- 20 g di miele
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di riso
- ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero, grattugiata
- ½ peperoncino piccante fresco
-
35
g di sake
of 35 g di acqua - 2 sovracosce di pollo con la pelle (circa 180 g l'una)
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- ½ - 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto a rondelle diagonali
- ½ peperoncino piccante fresco a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1291 kJ / 308.5 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 godz.
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min