Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di salmone fresco (150 g l'uno) (vedere consigli)
- 75 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 20 g di radice fresca di zenzero a fette sottili
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 95 mg
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min.