Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Finocchi
- 400 g di finocchi, tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1135.5 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 731.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Pomodorini sottovuoto
1h
Bicchierini tricolore
3h 30 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2 Std. 30 Min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1 Std. 30 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min
Risotto Gorgonzola e cipolle caramellate (Bimby Friend)
35 min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min