Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
TM6

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.5 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

Finocchi

  • 400 g di finocchi, tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Fonduta al Parmigiano Reggiano

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 130 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 - 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1135.5 kJ / 271.5 kcal
Eiwitten
9.3 g
Koolhydraten
2.9 g
Vetten
24.8 g
Verzadigd vet
14.9 g
Vezels
2.3 g
Natrium
731.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten