Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 5 g di lievito di birra disidratato - olio extravergine di oliva q.b.
- 250 g di farina di forza + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di semi di sesamo bianchi o neri + q.b.
- 10 g di semi di girasole + q.b.
- 10 g di semi di papavero + q.b.
- 30 g di succo di limone
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 419.2 kJ / 100.2 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 197.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia millebolle
28h
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Focaccia morbida
4 Std.
Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
35 dk
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1sa
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Burger vegetali
40 dk
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Piadina (vegan)
45 Min
Chips mais e lenticchie
35 dk
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2hod. 35min