Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di gherigli di noci
- 100 g di formaggio, semistagionato (es. gruyère, sbrinz o caciocavallo)
- 100 g di Brie, a cubetti (2 cm)
- 100 g di burro, a cubetti (1 cm) + q.b.
- 70 g di latte
- 60 g di panna, qualsiasi tipo
- 3 uova
- 200 g di farina
- 15 g di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 200 g di pere, sbucciate, a dadini (1 cm)
- 50 g di Gorgonzola dolce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1501.1 kJ / 358.8 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 518.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Quiche di zucca ed erbette
1sa 30 dk
Crema al limone con mirtilli
1h
Ciambellone all'uva
1h
Pastiera salata
2sa
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1sa 30 dk
Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)
4h
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1sa 20 dk
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 godz. 30 min
Bussolà alla vicentina
1h
Torta salata funghi e patate
1sa 30 dk
Bocconcini nocciola e caffè
1h