Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di nocciole
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di mirtilli rossi disidratati
- 400 g di robiola
- 100 g di salmone affumicato a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
30
g di semi di sesamo
of 30 g di semi di papavero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 301 kJ / 71.9 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tris di salse per aperitivo
30 min
Crocchette di zucca e taleggio
1 godz. 15 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 godz. 30 min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 godz. 30 min
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1 godz.
Bicchierini capresi
30 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min