Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Branzino sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 600 g di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 3 - 4 cucchiaini di pepe rosa in grani + q.b. per servire
- 20 g di olio extravergine di oliva
Citronette
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 22.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1sa 20 dk
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1sa 30 dk
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1sa 20 dk
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1sa 30 dk
Salmone sottovuoto al mojto
3sa
Calamari Sottovuoto
50 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1sa 20 dk