Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 dk
Porro insaporito (80 g)
15 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1sa 30 dk
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min
Sformatini ai porri
55 min
Zabaione (TM6)
15 min
Crema di pomodoro
25min
Mousse di carote e sedano
40min
Sformatini di finocchi
1sa 30 dk
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min
Crema di porri gratinata
50min