Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
TM6

Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano

4.7 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
  • 500 g di acqua
  • 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di latte
  • 20 g di burro
  • 10 g di farina tipo 00
  • 3 tuorli
  • ¼ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1121 kJ / 268 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
8 g
Vezels
4.5 g
Natrium
0.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten