Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25min
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2 Std.
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 Min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35 Min
Uova in salsa alle erbe e crackers
50 min
Insalata di verdure con salsa agli anacardi (vegan)
2 Std. 45 Min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 Std. 30 Min
Insalata di ceci con pesto di salvia
1u. 10min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Crema di porri gratinata
50 min
Porri in crema delicata
35 Min