Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di tonno fresco in 4 tranci (vedere consigli)
- 5 g di sale
- 450 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3-cm)
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2111.9 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 132.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 0.2 mg
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 godz. 45 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h