Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di patate, pelate e se necessario tagliate a metà
- 250 g di carote, pelate e senza le estremità
- 1600 g di acqua
- 250 g di spinaci in foglia surgelati
- 20 g di concentrato di pomodoro
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 350 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1206.6 kJ / 288.4 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 697.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Rotolo ai piselli
50 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Insalata nizzarda
30 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.