Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cosce d'anatra a Cottura Lenta
- 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1000 g di acqua
- 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
- 125 g di mirtilli freschi
- 20 g di zucchero di canna
- 15 g di burro
- 20 - 25 g di acqua
- 35 g di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3297 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 87.5 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 600 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di pesche con vinaigrette ai lamponi
20 dk
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2 godz.
Pad thai (per 1 persona)
35 Min
Bisque di gamberetti con crostini
1 Std.
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 godz. 30 min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5sa
Chutney di mango
20 dk
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Tartare al tonno e avocado
1ωρ. 15 λεπτ.