Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1500 acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa allo zafferano
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1302.1 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 226.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3小时 20 分钟
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1小时 20 分钟
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Capesante glassate alla melagrana
50 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min