Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1500 acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa allo zafferano
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1302.1 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 226.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 godz.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min