Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciaquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1434 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 116.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata con formaggio di capra e cipolle caramellate
40min
Pesto alle foglie di carota
10 min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 dk
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 dk
Tortino di lenticchie
1h
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1h 40min
Radicchio in saor
3h 45min
Peperoni con capperi
40min
Crostini di pane con tapenade
25min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 dk
Panzanella con mandorle e acciughe
2sa 30 dk
Peperoni alla piemontese
55 min