Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
- 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Cocottine alle zucchine e menta
40min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 godz. 10 min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Frittatine alle cime di rapa
1h
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Zucca Acorn gratinata
2h
Tegamini fave e funghi
3 godz. 10 min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1hod. 15min