Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
- 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni
1hod.
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Rollè di radicchio
50 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Insalata di cavolo al curry
50 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min