Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di riso rosso (cottura 18-20 min.)
- 1 cipollotto rosso, a pezzi
- 300 g di pomodori ciliegino, metà
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 50 g di ravanelli rossi, in quarti
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 5 foglie di menta fresca, lavate ed asciugate
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di zucchero di canna grezzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 57.2 g
- Vetten
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di lenticchie e menta
3h 55min
Insalatona di orzo
40min
Cous cous spinaci e uvetta
45 Min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35min
Insalata di riso rosso e mele
50min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35 min
Insalata di orzo con fave, pecorino e anacardi
1h 35 min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55min
Insalata di riso parboiled
55min
Insalata di riso rosso
1h
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 min
Cous cous dell'orto
30min