Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di riso rosso (cottura 18-20 min.)
- 1 cipollotto rosso, a pezzi
- 300 g di pomodori ciliegino, metà
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 50 g di ravanelli rossi, in quarti
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 5 foglie di menta fresca, lavate ed asciugate
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di zucchero di canna grezzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 57.2 g
- Vetten
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40min
Insalata di riso rosso e mele
50min
Pane croccante all'amaranto
50min
Eggah con caponata
50min
Mug cake alle mele ed uvetta
25 min
Cous cous dell'orto
30min
Quinoa con code di gambero
30min
Bicchierini di mele al mascarpone
30min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min
Insalata di riso con zucchine e menta
30min
Cous cous spinaci e uvetta
45min
Insalata di miglio e tonno
55min