Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi, puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola, pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min