![Scorfano al cartoccio con patate viola Scorfano al cartoccio con patate viola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/269211.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi, puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola, pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 分钟
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 分钟
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 分钟
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min