Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 200 g di cavolo nero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 150 g di peperoni rossi arrostiti in scatola, a listarelle (1 cm)
- 4 filetti di branzino (circa 90 g cad.)
- 50 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1960 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 1225 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 min
Insalata di ceci con pesto di salvia
1h 10 min
Salmone all'arancia con agretti
40 min
Insalata di zucchine e asparagi
35 min
Crauti e pollo marinato alla paprica
45 min
Cozze e vongole in crema di porri
1h
Tiella di verdure a vapore
1sa 20 dk
Lenticchie con bocconcini di salmone
45 min
Carciofi stufati
30 min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Pesce persico ai carciofi
30 min