Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 30 g di capesante
- 200 g di seppie, pulite e a striscioline
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 175 g di cipolle in quarti
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di tofu salato a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- foglie di coriandolo fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al curry caraibico con ananas e riso
2 Std. 10 Min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35 Min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Keine Bewertungen
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 Std.
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Pollo al Rum e cocco
2 Std. 30 Min
Pollo speziato all'arancia con riso basmati all'uvetta
1 Std. 20 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Lenticchie all'indiana
35 Min