![Mazzancolle alle albicocche Mazzancolle alle albicocche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65BC1184-D47C-40E4-83A9-13DE0B3F3863/Derivates/af9c8aa0-c6bf-41d2-9a02-eb1efefa8bf3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 500 g di acqua
- 16 code di mazzancolle fresche, pulite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di paprika dolce o piccante
- 100 g di gambo di sedano a rondelle
- 120 g di albicocche, denocciolate e a fettine
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 855.2 kJ / 204.3 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 21.2 mg
Alternatieve recepten
Filetto di salmone con purea di mele
55 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 мин.
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Spiedini di seppioline e cetrioli
35 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Trota salmonata al pesto di olive
35 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 мин.
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min