Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Verdure miste al cartoccio
35min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Insalatona con asparagi al Varoma
45min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min