Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 dk
Seppioline al vino bianco
25 dk
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1sa
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 dk
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 dk
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 dk
Broccoli alla siciliana con olive
40 dk
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 dk
Catalogna con olive e capperi
50min