Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
TM5 TM6

Seppioline ai cavoletti di Bruxelles

4.6 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 700 g di acqua
  • 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di seppioline pulite
  • 50 g di vino bianco
  • 30 g di pomodori secchi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di curcuma in polvere
  • 30 g di panna, qualsiasi tipo

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1853 kJ / 443 kcal
Eiwitten
36.9 g
Koolhydraten
18.3 g
Vetten
24.7 g
Vezels
9.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten