Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cime di rapa
- 250 g di acqua
- 6 filetti di branzino
- 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 6 mozzarelle ciliegine di bufala, scolate
- 24 olive taggiasche denocciolate
- 25 g di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 Std.
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 Min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min