Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g cipolla in quarti
- 70 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 100 g di carote a rondelle
- 200 g di patate a pezzi (2 cm)
- 200 g di pomodori maturi spellati e a pezzi
- 200 g di fagiolini surgelati
- 200 g di cavolo rosso a fette
-
600
g di brodo vegetale
of 600 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Minestra di verze e patate
1h
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa leggera con verdure di primavera
35min
Antica minestra ai broccoletti
45min
Zuppa di bietole
35min
Zuppa del nord
1h 10 min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min