Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciutte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Pesce e fagioli
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di filetti di coda di rospo a fette e senza pelle
- 600 g di fagioli cannellini in scatola o lessati (se in scatola si intende il peso sgocciolato) e tenuti in caldo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3485 kJ / 833 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 61.4 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Coda di rospo con verdure
40min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Seppie con i piselli
40min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min