Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di calamari
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di calamari freschi a pezzi
- 30 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 100 g di passata di pomodoro
Vellutata
- 500 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di liquore all'anice
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Burger di seppie
25min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Crema di ceci con vongole
40min
Mousse di baccalà
45min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min