Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di calamari
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di calamari freschi a pezzi
- 30 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 100 g di passata di pomodoro
Vellutata
- 500 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di liquore all'anice
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 Min
Purè di zucca e porri
45min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Fideuá di polpo
1h 10min
Vellutata fredda d'estate
1 Std.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1 Std.
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min