Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di porri a rondelle
- 250 g di bulbi di finocchio affettati sottilmente
- 500 g di acqua
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di ricotta
- 30 g di pecorino grattugiato
- 1 uovo
- 1 pasta brisée pronta, rotolo rotondo (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 761.5 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 110.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Torta salata di bietole
1h
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min