![Strudel verza e porri (vegan) Strudel verza e porri (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fe74738b-c48d-42b6-aa84-4cb04d77b43f/Derivates/934184b3-6e82-4036-bf2d-9f08e2ed0412.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 150 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di riso
- 100 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Ripieno
- 100 g di foglie di verza a pezzi
- 60 g di porri a pezzi
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di passata di pomodoro
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di girasole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Torta salata di bietole
1h
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40p
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 Std. 35 Min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1 Std. 20 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20p
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1 Std. 15 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h