Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 150 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di riso
- 100 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Ripieno
- 100 g di foglie di verza a pezzi
- 60 g di porri a pezzi
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di passata di pomodoro
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di girasole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1hod. 15min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 Std. 40 Min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1 Std. 20 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min