Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 70 g di sedano rapa, pelato e a pezzi (3 cm)
- 50 g di porro, la parte bianca, a pezzi (3 cm)
- 400 g di rapa bianca, pelata e a pezzi (3 cm)
- 20 g di burro
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- 10 g di erba cipollina fresca a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1139 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Porri in crema delicata
35min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di verza al vino bianco
50min