Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo di pollo
- 400 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di burro a pezzi
- 30 - 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- olio extravergine di oliva, a piacere
- cerfoglio fresco, le foglioline lavate, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2sa
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Soufflé al Castelmagno
55min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 min
Purè di sedano rapa
35 min