Compatibele versies
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quenelle alle erbe aromatiche
- 10 - 15 g di erbe aromatiche fresche miste (es. basilico, prezzemolo, cerfoglio, erbe miste a foglia morbida), le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di latte
- 60 g di burro, a pezzi, + q.b.
- ¾ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere (optioneel)
- 150 g di semolino
- 1 uovo
Crema di barbabietole
-
500
g di barbabietole rosse, pelate, a pezzi
of 500 g di barbabietole cotte, a pezzi - 700 g di acqua
- 150 g di vino bianco
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
of 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 25 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di barbabietola
10 min
Crema di lattuga e menta
35min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 godz. 10 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2sa
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 dk
Crema di finocchi
35min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1sa 30 dk