Compatibele versies
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quenelle alle erbe aromatiche
- 10 - 15 g di erbe aromatiche fresche miste (es. basilico, prezzemolo, cerfoglio, erbe miste a foglia morbida), le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di latte
- 60 g di burro, a pezzi, + q.b.
- ¾ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere (optioneel)
- 150 g di semolino
- 1 uovo
Crema di barbabietole
-
500
g di barbabietole rosse, pelate, a pezzi
of 500 g di barbabietole cotte, a pezzi - 700 g di acqua
- 150 g di vino bianco
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
of 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 25 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di finocchi
35 dk
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 dk
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Vellutata di carote viola
45 min
Vellutata ai baccelli di piselli
35 dk
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Crema di barbabietola
10min