Vellutata di cardi con patate al timo
TM5 TM31 TM6

Vellutata di cardi con patate al timo

2.9 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 scalogno a pezzi
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di cardi puliti a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
  • 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
605.5 kJ / 144.8 kcal
Eiwitten
2.8 g
Koolhydraten
18.8 g
Vetten
7.8 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten