Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cardi puliti a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 605.5 kJ / 144.8 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di cardi
1 Std.
Cardi gratinati
40 Min
Soufflè ai cardi al vapore
1 Std. 20 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 Min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata d'inverno
50 min