Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cardi puliti a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 605.5 kJ / 144.8 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 dk
Vellutata d'inverno
50 dk
Vellutata di zucca
30 min
Vellutata di coste
35 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 dk
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Vellutata di cavolfiore
50 dk
Zuppa di rape
40 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min.
Vellutata di verza al vino bianco
50 dk